GyIK

Check-in, check-out

A szobákat érkezés napján 15:00-tól van lehetőség elfoglalni, és távozás napján 10:00-ig kell elhagyni. A be és kijelentkezés érintkezésmentes. A szobák kulcsát az előre megadott kóddal van lehetőség átvenni.

Poggyász megőrzés

Előzetes egyeztetés alapján van lehetőség poggyász megőrzésre érkezés előtt vagy távozás után.

Korai érkezés, késői távozás

Előzetes egyeztetés alapján, felár ellenében tudunk korai érkezést vagy késői távozást biztosítani.

Korai érkezés: 10:00-tól 12 EUR/ szoba (teljes szint esetén: 40 EUR)

Késői távozás: 18:00-ig 12 EUR / szoba (teljes szint esetén: 40 EUR)

Parkolás

Az Apartmanház közelében díjmentes parkolási lehetőség nem biztosított. A környéken az alábbi fizetős parkolási lehetőségek vannak:

Mammut plaza – (gyalog 4 perc) A parkolási díj óránként bruttó 350 Ft

Millenáris (Széll Kapu) – (gyalog 8 perc) Parkolás díja: 350 Ft/óra (21:00-8:00 között 175 Ft/óra) Napijegy 2 450 Ft / 12 óra

Fizetés

Banki átutalással:

Optimum Fried Kft

IBAN: HU10 1040 1055 5052 7085 5480 1000

SWIFT: OKHBHUHB

Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a foglalás nevét és időpontját.

Transzfer

Igény esetén reptéri transzfert tudunk biztosítani.

A pontos ár kalkulálásához kérjük írja meg e-mailben a sales@camillehouse.hu címre a járat számát és a létszámot.

Mosatás

Igény esetén mosatást tudunk biztosítani.

A pontos ár kalkulálásához kérjük egyeztessen a Kollegákkal a sales@camillehouse.hu címen vagy az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 20 244 05 11

Extra takarítás

Hosszabb távú foglalásoknál heti 1 takarítás, ágynemű- és törülköző csere biztosított. Amennyiben ezen felül kér takarítást, kérjük egyeztessen a Kollegákkal a sales@camillehouse.hu címen vagy az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 20 244 05 11

Idegenforgalmi adó

Az idegenforgalmi adó apartmanházunkban 350 Ft/ fő/ éjszaka

Okmány olvasás

Minden vendég érkezése előtt elkérjük a személyi igazolványt, útlevelet vagy jogosítványt, mivel 2021. január 1-jén hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgálatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból.

Apartmanok felszereltége

Minden apartman ingyenes wifi-vel, síkképernyős TV-vel és légkondicionálással van felszerelve, mely télen a fűtést- nyáron a hűtést biztosítja. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik. A konyha jól felszerelt: evőeszközök, poharak, edények, valamint mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, főzőlap, kávéfőző és víz forraló is biztosított.

Tömegközlekedés

Az apartmanház a Széll Kálmán téren található, ahol találkozik 9 villamos, 19 buszvonal és a Metro, valamint helyközi járatok. Innen a város bármely pontjára gond nélkül el lehet jutni tömegközlekedéssel, illetve számos nevezetesség és étterem gyalog távra található.

Háziállat

Apartmanházunkba kisállat sajnos nem hozható.

Dohányzás

Az apartmanokban a dohányzás TILOS! Az erkélyeken és az apartmanon kívül természetesen van lehetőség dohányzásra, de a tisztaságra kérjük ügyeljenek.

Extra bekészítés

Igény esetén tudunk bekészíteni a kérésének megfelelően virágcsokrot vagy pezsgőt/bort.

Kérjük egyeztessen a Kollegákkal a sales@camillehouse.hu címen vagy az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 20 244 05 11 minimum egy nappal érkezés előtt.

Wifi

Az apartmanokban ingyenes wifi van, ennek eléréséhez szükséges adatokat a helyszínen biztosítjuk.

Kapcsolat

Üzenjen nekünk